Ról ről

Érdekelnek a szerencsejátékok? Meguntad, hogy lottózol, de sosem nyersz semmit? Érdekelnek az online szerencsejátékok, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá (hogyan kell regisztrálni és hogyan kell játszani)? Jó helyen jársz…! A blogomat olvasva minden kérdésedre választ kaphatsz!

Mathias Rex vagyok, szerencsejátékos! Ezt a blogot azért kezdtem el írni, hogy betekintést nyújtsak számotokra a szerencsejátékok világába, a szerencsejátékosok életébe. Megosszam veletek a tapasztalataimat, taktikáimat, hogyan használd az eszedet, gondolkodj és ne folyjon ki a pénz a kezeid közül! Ez a játékforma olyan, melynek során – általában – pénzben kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű játék végeredményére. A játék célja: további pénz elnyerése a többiektől az esemény kimenetelének eltalálásával. Ebből adódik az elnevezés – szerencse (is) kell ahhoz, hogy valaki nyerjen.

Ha már évek óta benne vagy a szerencsejátékok világában, azt hinnéd mennyire elterjedt dolog, pedig csak néhányan csöppentek bele ebbe a világba. A mai napig jönnek az új emberek és próbálnak szerencsét, viszont legtöbb ember még ma is bizalmatlan a dologgal kapcsolatban. Több éve játszom különböző szerencsejátékokat, a totótól kezdve a lottón át, próbálkoztam már pókerrel élőben és online is. Ezeken kívül lehet játszani kaszinóban, lehet fogadásokat is kötni különböző események végkimenetelére, de a végtelenségig sorolhatnánk még a különböző játékformákat. A kezdeti sok bukás ellenére sikerült rájönnöm, hogy mi ezeknek a játékoknak a lényege, milyen taktikai lépésekre kell figyelni, melyek azok a lépések, cselekedetek, amelyek jelek lehetnek a sikerhez vezető úton. Ezeket a tapasztalataimat szeretném most megosztani veletek. Minél kevesebb erőfeszítéssel minél több pénzt nyerhessetek és ne a saját kudarcotokból kelljen tanulnotok, tanuljatok az én hibáimból. Pár év leforgása után kezdem érteni mennyire nehéz is ezekkel a játékokkal nyerni. Vagyis inkább az a nehéz, hogy hosszú távon nyerőben maradjunk.

Tehát miről is szól ez a blog? Szerencsejátékokról, nem csak játékosoknak, mindenkinek! A kezdő játékostól a haladón át egészen az ízig-vérig profiig!

„A szerencse az ismeretlen keveredése a tudással, ösztönnel, képzelettel és előrelátással. (Dr. Csont c. filmsorozat)”